Syngenta silažni hibridi

Kukuruz
Syngentini silažni hibridi kukuruza_2

Kukuruzna silaža je od dopunske stočne hrane prerasla u osnovni obrok za ishranu goveda. To je bez sumnje najčešća i najjeftinija vrsta voluminozne stočne hrane za ekonomičnu proizvodnju mlijeka i mesa.

Očekivanja proizvođača uglavnom su usmjerena na visok i uravnotežen sadržaj energije u silažnoj masi. Uz klip kao najvažniji izvor energije, ključnu ulogu u osiguravanju visoke energetske vrijednosti obroka ima probavljivost ostatka biljke. Kvalitetna vlakna također izravno utječu na masnoću mlijeka te potiču zdravlje probavnog sustava i sprječavaju acidozu.

Syngenta silažni hibridi_stabilnost_maksimalni rezultati

Syngentini hibridi, koji su namijenjeni za siliranje, objedinjuju najbitnija svojstva koja osiguravaju produktivnu i profitabilnu proizvodnju:

  • vrhunske prinose unutar pojedinih razreda zrelosti,
  • izvrsnu probavljivost vlakana,
  • veću koncentraciju energije u silažnoj masi,
  • zdrave, duge zelene biljke za veću sigurnost i fleksibilnost vremena siliranja.

Time osiguravaju odličan izvor nutritivno bogate silaže za više mlijeka i bolji prirast tovnog goveda te pridonose boljem zdravlju, dobrobiti i ekonomičnosti uzgoja.
Syngenta silažne hibride karakteriziraju i visoki prinosi u proizvodnji bioplina, što znači da su izvrsni i kao supstrat za bioplin.

SY Andromeda (FAO 590) i SY Itaka (FAO 600) pružaju stabilnost i maksimalne rezultate i u segmentu silaže. Testirani i dokazani kako u pokusima tako i u širokoj praksi!


 

play_circle
SY Andromeda