You are here

Biološka sredstva

Što su biološka sredstva?

Biološka sredstva su proizvodi prirodnog podrijetla koji doprinose zdravlju biljaka i pomažu im da lakše podnose stresne uvjete kao što su vrućina i suša. Biološka sredstva pružaju nova, inovativna rješenja za proizvođače, pomažu održivosti i doprinose zaštiti zdravlja tla i okoliša.

Syngenta pomaže proizvođačima u proizvodnji zdrave i sigurne hrane za održivu budućnost.

Biološka sredstva za zaštitu bilja

Biološka sredstva za zaštitu bilja pomažu zaštititi biljke od štetočinja i bolesti. Nadopunjuju konvencionalnu tehnologiju proizvodnje, pružajući proizvođačima više fleksibilnosti u njezi i zaštiti usjeva i okoliša.
Biološka sredstva proizvođačima omogućuju održivost i inovativna rješenja u području zaštite bilja.

Inspirirani prirodom
a potkrijepljeni znanošću.

Biostimulatori

Biostimulatori poboljšavaju kvalitetu usjeva i tla, potiču bolje iskorištavanje hranjivih tvari ili pružaju podršku postojećim obrambenim mehanizmima biljke. Biostimulatori mogu povećati normalan kapacitet rasta biljaka, ali nemaju izravan učinak na biljne bolesti, štetnike itd.
Neke skupine Biostimulatora jačaju sposobnost obrane usjeva od abiotskih (nebioloških čimbenika npr. nepovoljni vremenski uvjeti) čimbenika kojima je usjev sve više izložen.

Inspirirani prirodom
a potkrijepljeni znanošću.

Biološka sredstva su:

INOVATIVNA,
PRILAGODLJIVA,
UČINKOVITA,
POMAŽU

Proizvođačima omogućuju održivost i inovativna rješenja u području zaštite bilja.

 

BIOLOŠKA SREDSTVA 

              SU TU ZA PROIZVOĐAČE.

BIOLOŠKA SREDSTVA ZA ZAŠTITU BILJA

KARATE TRAP® B

Vrlo jednostavno rješenje za proizvođače maslina kojima je cilj smanjiti primjenu insekticida klasičnim prskanjem, a bez gubitka učinkovitosti kako u integriranom sustavu zaštite masline tako i u ekološkom uzgoju.

KARATE TRAP® B pruža učinkovitu i dugotrajnu zaštitu od maslinove muhe.