Pošalji račun na obračun

OptiTech Klub

Poštovani članovi OptiTech kluba, podsjećamo ne propustite priliku, ostvarite OptiTech popuste

Kako ostvariti BON? Lako!

Član OptiTech Kluba treba skupiti kopije računa kupljenih Syngentinih sredstva za zaštitu bilja (SZB) i Syngentinog sjemena kukuruza za proizvodnu sezonu 2022. (izdanih u razdoblju od 1.1. do 15.11.2022. te prošle sezone - jesenska sjetva u razdoblju od 15.11. do 31.12.2021.); Na kopijama računa koje šaljete za OptiTech obračun zacrnite tj prekrijete podatke o kupnji proizvoda koji se ne nalaze u ponudi tvrtke Syngenta Agro. Ostavite vidljive samo proizvode koji se nalaze u veleprodajnom cjeniku tvrtke Syngenta Agro d.o.o. za 2022. godinu.

Račune poslati najkasnije do 15.11.2022. na adresu:

Syngenta Agro d.o.o.
Radnička cesta 180
10000 Zagreb
sa naznakom "za OptiTech klub".

Prihvaćaju se samo računi poslani na vrijeme na kojima su jasno naznačeni ime, adresa i OIB člana OptiTech Kluba.

Kako Syngenta obračunava popuste za OptiTech BON?

Na osnovi Vaših dostavljenih kopija računa, a prema rabatnoj skali* Syngenta izračunava i izdaje BON na kojem je upisana ostvarena vrijednost popusta. Ukupna vrijednost godišnje potrošnje izračunava se prema cijenama iz Syngentinog važećeg veleprodajnog cjenika za 2022. godinu. Ukupna vrijednost za realizaciju BON-a će biti obračunata u kunama. Nakon obračuna popusta za 2022., BON će biti izdan u 2023., a vrijednost za realizaciju će biti izražena u eurima (vrijednost preračunata po fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro).

* rabatna skala za sezonu 2022.

 Kako, gdje i do kada realizirati BON?

Nakon obračuna popusta Syngenta najkasnije do 31.1.2023. poštom šalje BON na Vašu adresu.
Iznos BON-a može se zamijeniti za sve Syngentine proizvode kod Syngetinih OptiTech Partnera - distributera navedenih na poleđini BON-a. Proizvodi za koje se bonovi mogu zamijeniti navedeni su u Syngentinom veleprodajnom cjeniku iz 2022. godine.
Važeći su isključivo originalni bonovi, s originalnim pečatom i potpisom.
Vrijednost iznosa na BON-u možete zamijeniti za Syngentine proizvode najkasnije do 31.3.2023.

Pravila za ostvarivanje Syngentinih OptiTech popusta:

  • Na osnovi iznosa ukupne potrošnje Syngentinih proizvoda - sredstava za zaštitu bilja i Syngentinog sjemena kukuruza Syngenta izdaje BON s naznačenom vrijednosti koji se može zamijeniti za sve Syngentine proizvode kod Syngentinih OptiTech Partnera - distributera.
  • Syngenta BON šalje poštom na adresu nositelja tj. člana OptiTech Kluba koji je poslao račune.
  • Iznos koji se nalazi na BON-u izračunava se na osnovi rabatne skale iz letka.
  • Ukupna vrijednost godišnje potrošnje izračunava se prema cijenama iz Syngentinog važećeg veleprodajnog cjenika za 2022. koji je objavljen na Syngentinim stranicama: www.syngenta.hr
  • Važeći su isključivo originalni bonovi, s originalnim pečatom i potpisom.
  • Sezonski rabat se odobrava isključivo na proizvode tvrtke Syngenta Agro d.o.o. bez obzira na prodajno mjesto na kojem su kupljeni (sve maloprodaje i veleprodaje na području RH).
  • Proizvodi za koje se bonovi mogu zamijeniti navedeni su u Syngentinom veleprodajnom cjeniku iz 2022. godine.
  • Račune za kupnju u periodu od 15.11. do 31.12.2022. (nakon isteka roka za slanje), možete priložiti naredne 2023. godine.