Iskoristite pogodnost članstva u OptiTech klubu

OptiTech Klub
OptiTech klub

Poštovani članovi OptiTech kluba, podsjećamo, brzo i lako iskoristite pogodnost članstva u OptiTech Klubu. 

Sve što treba napraviti je:

 • Poslati nam kopije računa kupovine Syngentinih sredstva za zaštitu bilja (SZB) i Syngentinog sjemena kukuruza u 2023. godini (rn. izdani u razdoblju od 1.1. do 15.11.2023.) te za prošlu sezonu – jesenska usjetva (rn. izdani u razdoblju od 15.11. do 31.12.2022.).

 • Provjeriti da su na računu jasno naznačeni ime, adresa i OIB člana OptiTech Kluba. Na kopijama računa zacrniti tj prekriti podatke o kupnji proizvoda koji se ne nalaze u ponudi tvrtke Syngenta Agro. Ostavite vidljive samo proizvode koji se nalaze u veleprodajnom cjeniku tvrtke Syngenta Agro d.o.o. za 2023. godinu.

 • Račune poslati poštom najkasnije do 15.11.2023. na adresu:  
  Syngenta Agro d.o.o.
  Radnička cesta 180
  10000 ZAGREB
  uz naznaku  „Za OptiTech Klub“

Kako Syngenta obračunava popuste za OptiTech BON?

Na osnovi Vaših dostavljenih računa, a prema rabatnoj skali* Syngenta izračunava i izdaje BON na kojem je upisana ostvarena vrijednost popusta. Ukupna vrijednost godišnje potrošnje izračunava se prema cijenama iz Syngentinog važećeg veleprodajnog cjenika za 2023. godinu. Ukupna vrijednost za realizaciju BON-a će biti obračunata u eurima.
*rabatna skala
 

rabatna skala OptiTech za obračun 2023


Kako, gdje i do kada realizirati BON?

Nakon obračuna popusta Syngenta Vam do 31.1.2024. poštom šalje BON. Vrijednost iznosa na BON-u moći ćete realizirati u RH na lokacijama navedenim na poleđini BON-a, zaključno s 31.3.2024.

Pravila za ostvarivanje Syngentinih OptiTech popusta:

 • Na osnovi iznosa ukupne potrošnje Syngentinih proizvoda - sredstava za zaštitu bilja i Syngentinog sjemena kukuruza Syngenta izdaje BON s naznačenom vrijednosti koji se može zamijeniti za sve Syngentine proizvode kod Syngentinih OptiTech Partnera - distributera.

 • Syngenta BON šalje poštom na adresu nositelja tj. Člana OptiTech Kluba koji je poslao račune.

 • Iznos koji se nalazi na BON-u izračunava se na osnovi rabatne skale iz letka.

 • Ukupna vrijednost godišnje potrošnje izračunava se prema cijenama iz Syngentinog važećeg veleprodajnog cjenika za 2023. koji je objavljen na Syngentinim stranicama: www.syngenta.hr

 • Važeći su isključivo originalni bonovi, s originalnim pečatom i potpisom.

 • Sezonski rabat se odobrava isključivo na proizvode tvrtke Syngenta Agro d.o.o. bez obzira na prodajno mjesto na kojem su kupljeni (sve maloprodaje i veleprodaje na području RH).

 • Proizvodi za koje se bonovi mogu zamijeniti navedeni su u Syngentinom veleprodajnom cjeniku iz 2023. godine.

 • Račune za kupnju u periodu od 15.11. do 31.12.2023. (nakon isteka roka za slanje), možete priložiti naredne 2024. godine.