You are here

ELATUS® - SNAŽAN, POSTOJAN, POTPUN

SNAŽAN

Fungicid ELATUS® Era svojim širokim spektrom djelovanja i izvrsnim dopunjavanjem dvije aktivne tvari jamči najvišu učinkovitost i nadstandardne rezultate. Snaga fungicida ELATUS® Era ne odražava se samo u snažnom suzbijanju bolesti, nego i izrazito dugom djelovanju i zadržavanju zelene površine lista što dokazano utječe na povećanje prinosa.

POSTOJAN

Fungicid ELATUS® Era je kroz nekoliko stotina poljskih pokusa dokazao da u usporedbi s najnovijim SDHI fungicidima osigurava snažnije i postojano djelovanje, dugotrajnu i potpunu zaštitu lista te visoke prinose. Svake godine osigurava istu dobit, za svaki usjev žitarica, svaki pritisak bolesti, što je dokazano i odobreno od strane nezavisnih stručnjaka.

POTPUN

Ravnomjeran raspored aktivne tvari SOLATENOL® osigurava potpunu zaštitu svih dijelova lista. Neposredno nakon primjene SOLATENOL® brzo ulazi u list i veže
se za voštani sloj lista odakle se postepeno i ravnomjerno raspoređuje po listu. Distribuira se čak i u novo izrasle dijelove. Upravo zbog ove karakteristike ELATUS ®Era posjeduje iznimnu otpornost na ispiranje kišom.

Zbroj rezultata više od stotinu pokusa provedenih u periodu 2015.-2017. god. dokazuje da je ELATUS® Era fungicid koji ispunjava najviša očekivanja.
ELATUS® Era osigurava u prosjeku 380 kg/ha više prinose u usporedbi s konkurentskim fungicidima (SDHI + triazol). U usporedbi s parcelama bez tretmana, usjevi tretirani fungicidom ELATUS® Era u prosjeku Syngentinih pokusa daju do 2.000 kg/ha više prinose, bolje kvalitete, a time i više prihode.

ELATUS® Era pruža potpunu zaštitu lista i snažnu zaštitu klasa.
Snaga fungicida ELATUS® Era je u njegovom izrazito dugom djelovanju.