Jeste li odabrali najbolji hibrid za vašu njivu?

Uljana repica

Ulaganjem u novu genetiku doprinijeli smo ostvarivanju vrhunskih rezultata na Vašim poljima. 

U nastavku teksta možete pronaći rezultate pokusa Syngentinih hibrida uljanih repica koji iz godine u godinu dokazuju svoju snagu genetike i ostaju u samom vrhu. Za prikaz rezultata pokusa klikni OVDJE.

SY Glorietta, BluestarSY Floretta hibridi za nove rekorde.

Sjeme Syngentinih hibrida SY GloriettaBluestarSY Floretta na tržište dolaze tretirani kombinacijom fungicida i insekticida koja osigurava brz i nesmetan razvoj mladih biljaka u jesen, prezimljenje kao i proljetni porast. 

Syngenta uljane repice - hibridi za nove rekorde

Syngentini hibridi uljane repice su srednje rani, a preporučeni sklop u sjetvi je 40-50 biljaka/m2.

SY Glorietta 

Više i bolje za svako polje

SY Glorietta je hibrid visokih i stabilnih prinosa na svim vrstama tla, vrlo tolerantan na stresne uvjete (suša, niske temperature). Biljke su čvrste, robusne, izrazito tolerantne na polijeganje, daju odlične rezultate i pri nižoj dostupnosti dušika (N).

Kod ovog hibrida osobito se istiću prednosti:

  • tolerantnost na žuticu uljane repice (TuYV).
  • najniži sadržaj glukozinolata prema studijama EU.

Rekordan prinos 2022.: 4.696 kg/ha, TUČ, Čepin

Bluestar 

Ekonomičan, prinosan, pouzdan

Hibrid koji je tolerantan na sušu u proljeće, daje stabilne i visoke prinose na različitim tipovima tla, Razvija visoku razgranatu biljku, otpornu na polijeganje. Tolerantan na trulež korijena i stabljike. Genetski tolerantan na rano otvaranje komuški, minimalan gubitak prinosa u žetvi. Vrlo dobro zatvara redove u jesen, odlično prezimljuje.

Rekordan prinos 2022.: 4.433 kg/ha, OPG Tomislav Smoljo, Garčin

SY Floretta

Nova snaga, dodatni bonus

Hibrid visokog i stabilnog potencijala prinosa. Može prezimiti i na izrazito niskim temperaturama (čak i do -20 oC). Odlikuje ga nizak i stabilan sadržaj GLS, vrlo dobar i stabilan sadržaj ulja. Vrlo snažan hibrid, brzog razvoja u jesen, tolerantan na stres. Vrlo dobro podnosi i kasnije sjetve. Tolerantan na TuYV virus.

Rekordan prinos 2022.: 4.641 kg/ha, Axereal, Okučani

Syngentin tim stručnjaka odabrao je za Vas vrhunske hibride ne samo uljane repice već i žitarica te originalna sredstva za zaštitu bilja kao odgovor na sve kompleksnije izazove u poljoprivrednoj proizvodnji koji nas čekaju na zajedničkom putu do postizanja još boljih rezultata. 
KLIKOM na SLIKU saznajte više u našem elektronskom letku


U slučaju da više ne želite primati Agroalarm poruke za odjavu pošaljite AGROALARM STOP na broj 866028 u bilo kojem trenutku.