Vrijeme je za nove tehnologije i modernu genetiku

Kukuruz
Syngenta hibridi kukuruza

Syngenta za vas donosi nove, moderne hibride kukuruza koji uz kvalitetna ulaganja i primjenu originalnih herbicida CALLISTO® Tehnologije nagrađuju Vaše povjerenje

Moderni. Otporni. Prinosni. 

SY Torino FAO 320
NOVO! PRVI U UTRCI ZA PRINOS I KVALITETU

Hibrid namijenjen za proizvodnju suhog zrna. Intenzivan hibrid, visokog potencijala prinosa, izvrsnog gospodarenja vodom i hranjivim tvarima. Čvrste stabljike koja ne poliježe. Broj redova u klipu od 18-22, zdravog, dubokog zrna, atraktivne crvenkaste boje. Zbog brzog otpuštanja vlage, među prvima je u skupini dozrijevanja, spreman za berbu. Hibrid za sjetvu na svim vrstama tla, posebno dobar izbor za lokalitete izložene stresnim uvjetima. Pogodan i za kasnije sjetve.
Najviši prinosi zrna, pokusi 2022. - 12.751 kg/ha, OPG Šajfer, Dubrava

SY Solandri FAO 390 
NOVO

Novi, intenzivan hibrid izvrsne stabilnosti, odličnih prinosa. Višeg i ujednačenog rasta, izraženog "stay green" efekta. Stabilne biljke snažnog korijenovog sistema i čvrste stabljike. Ima tanak oklasak (16-18 redova u klipu), duboko i teško zrno koje osigurava visoke prinose. Hibrid vrlo dobre otpornosti na sušu, vrlo dobrog "paketa" tolerantnosti na bolesti. Preporučuje se za proizvodnju u intenzivnim uvjetima. Moguće i rano siliranje cijele biljke. Izražene kvalitete silaže (visok udio vlakana, proteina i NEL).
Najviši prinosi zrna, pokusi 2022. - 16.138 kg/ha, OPG Hrgović, Vaška

SC 4140/ SY Fabio FAO 420 
NOVO

Hibrid visokog potencijala rodnosti, stabilnih prinosa kroz godine u pokusima. U uvjetima intenzivne proizvodnje pokazuje bolji potencijal rodnosti kada daje prinose bolje od standarda. Ima razgranat i čvrst korijenov sustav, visoke, bujne stabljike, tolerantne na polijeganje. Ovaj hibrid ima flex tip klipa zbog čega je potrebno poštivati normu sjetve. Hibrid pogodan za intenzivne uvjete proizvodnje kada njegov puni potencijal prinosa daje najbolje rezultate. 
Najviši prinosi zrna, pokusi 2022. - 10.925 kg/ha, OPG Erdelji, Baranjsko Petrovo Selo

SY Infinite  FAO 410 
Moderan hibrid koji ostvaruje visoke prinose bogatog i atraktivnog zrna. U uvjetima dobre proizvodne prakse ovaj intezivan hibrid postiže iznadprosječno visoke urode. Klipovi su lijepi, ujednačeni, zavšeni i vrlo dobre tolerantnosti na bolesti. SY Infinite preporučujemo za sjetvu na dobrim tlima uz punu agrotehniku kada postiže vrhunske rezultate. Pogodan za proizvodnju na području cijele kontinentalne RH. Izrazito je intenzivan i ujednačen pa će najviše prinose dati u proizvodnji gdje
su odrađene sve agrotehničke mjere s dovoljnim količinama oborina tijekom vegetacije.
Najviši prinosi zrna, pokusi 2022. - 15.380 kg/ha, OPG Hrgović, Vaška

Hibridi  ARTESIAN®  tehnologije

Pažljivim odabirom genotipova i testiranjem u poljskim pokusima, Syngenta je razvila ARTESIAN® hibride. 
Ovi hibridi osiguravaju učinkovito gospodarenje biljke vodom te pretvorbu raspoložive vode i hranjivih tvari u viši prinos.

SY Minerva FAO 380 

Hibrid ARTESIAN® tehnologije koji je prikladan za proizvodnju na svim tipovima tla, a radi brzog otpuštanja vlage pogodan je za ranije rokove žetve bez dodatnih troškova sušenja. Namijenjen je proizvodnji suhog zrna idaje stabilne prinose u svim uvjetima proizvodnje.
Odlikuje ga flekisibaln tip klipa koji može nadoknaditi nedostatak sklopa. 
Najviši prinosi zrna, pokusi 2022. - 14.947 kg/ha, OPG Kovačević, Lukač

SY Carioca FAO 450 
Hibrid ARTESIAN® tehnologije za proizvodnju suhog i visoko vlažnog zrna. SY Carioca postiže najviše prinose na svim lokalitetima kontinentalne Hrvatske. Hibrid tolerantan na bolesti, zdravih, velikih, ujednačenih klipova bez fuzariuma.
Izrazito prilagodljiv različitim tipovima tla i uvjetima proizvodnje. Jak korijenov sistem omogućava izvrsne rezultate i u stresnim uvjetima proizvodnje. 
Najviši prinosi zrna, pokusi 2022. - 15.609 kg/ha, OPG Hrgović, Vaška

SY Andromeda FAO 590
Hibrid ARTESIAN®  tehnologije za vrhunske prinose silaže cijele biljke i za suho zrno. SY Andromeda ima visoke, robusne stabljike izraženog "stay green" efekta. Nakon početka pune zriobe brzo otpušta vlagu. U ranim rokovima sjetve daje odlične rezultate. Preporuča se za kasnije žetve kao i proizvodnju visokokvalitetne silaže.
Najviši prinosi zrna, pokusi 2022. - 15.877 kg/ha, OPG Šilc, Sv. Đurđ

Hibridi POWERCELL®  tehnologije

SY Bilbao FAO 500 
Hibrid nove generacije za proizvodnju visokih prinosa suhog i vlažnog zrna  kao i kvalitetne silaže. SY Bilbao ima visoku stabljiku i bujnu lisnu masu koja osigurava odlične rezultate u proizvodnji kvalitetne silaže. Klip je flexi tipa, lijep, završen. Sijati u preporučenim rokovima sjetve, na svim tipovima tla. Namijenjen za cijelu kontinentalnu RH. U istočnoj i centralnoj RH pogodan za proizvodnju zrna i rane silaže. Na sjevernom dijelu kontinentalne RH za proizvodnju visoko vlažnog zrna i silaže.
Najviši prinosi zrna, pokusi 2022. - 14.093 kg/ha, OPG Habijanec, K.Bregi

SY Valparaiso FAO 600 

Odličan izvor nutritivno bogate silaže. Hibrid visoke biljke s velikim udjelom lisne mase. Dugog „stay green“ efekta. Odlikuju ga visoki prinosi silaže kao i vrlo kvalitetna silaža. SY Valparaiso je hibrid izražene tolerantnost na bolesti lista i klipa. Za visok prinos silaže potrebno je osigurati optimalan sklop. Najviši potencijal prinosa daje na dobrim tlima i pozicijama.
Najviši prinosi zrna, pokusi 2022. - 13.200 kg/ha, OPG Šebalj, Sopje

Moderni, postojani hibridi za nove rekorde 
KLIKNI na sliku za rezultate pokusa 

 

Upotrebljavajte sredstva za zaštitu bilja sigurno. Prije uporabe uvijek pročitajte etiketu i informacije o sredstvu.
Informacije sadržane u ovoj publikaciji su informativnog karaktera i ne nadomještavaju etiketu i uputu za primjenu.
U slučaju da više ne želite primati Agroalarm poruke za odjavu pošaljite AGROALARM STOP na broj 866028 u bilo kojem trenutku.