You are here

Preporuke za proizvodnju uljane repice

Uljana repica
20.07.2020

KLIKNITE NA SLIKU IZNAD I POGLEDAJTE VIDEO

Syngentini stručnjaci putem virtualne učionice AGROLINE donose Vam nove ideje i aktualnosti uz niz korisnih savjeta za uspješnu proizvodnju ozime uljane repice. Pogledajte video i saznajte aktualnosti iz proizvodnje.

Odabir hibrida uljane repice, prvi korak do uspješne žetve

Pravilan odabir hibrida prema uvjetima uzgojnog područja vrlo je važan za uspješnu proizvodnju i vrhunske prinose. Syngentini hibridi uljane repice iz godine u godinu dokazuju snagu svoje genetike i ostaju u samom vrhu. Dobro poznati asortiman uljane repice, predvođen hibridom Bluestar, unaprijedili smo novom genetikom hibrida visokog potencijala prinosa: SY Iowa i SY Florian. Syngenta i dalje u ponudi ima sjeme provjerenog i visokoprinosnog hibrida SY Cassidy.

Za rezultate uroda Syngentinih hibrida uljane repice na pokusima u RH, KLIKNITE OVDJE

Program zaštite uljane repice

Suprotno uvriježenom mišljenju, uljana repica je vrlo zahtjevna ratarska kultura s gledišta zaštite usjeva.  Proizvođači se susreću s brojnim izazovima, kako gospodarske prirode (osciliranje cijena) tako i proizvodne prirode – korovi, bolesti i štetnici.

BRASAN® 540 EC, TERIDOX® 500 EC, AMISTAR® Gold, MAGNELLO®, KARATE ZEON® , Vaši pouzdani saveznici u proizvodnji uljane repice.
Syngentin program zaštite uljane repice

Syngenta ulaže značajna sredstva u istraživanja i brojne pokuse u regiji, ali i lokalnim uvjetima proizvodnje kroz koje pronalazi najbolje hibride i sredstva za zaštitu bilja za Vaše njive. Trebate više informacija vezano uz proizvodnju i zaštitu uljane repice? Pitajte naše terenske stručnjake, rado će podijeliti svoja znanja s Vama.

Upotrebljavajte sredstva za zaštitu bilja sigurno. Prije uporabe uvijek pročitajte etiketu i informacije o sredstvu. Informacije sadržane u ovoj publikaciji su informativnog karaktera i ne nadomještavaju etiketu i uputu za primjenu. U slučaju da više ne želite primati Agroalarm poruke za odjavu pošaljite AGROALARM STOP na broj 866028 u bilo kojem trenutku.