You are here

Jednim prohodom suzbijte najtvrdokornije korove u uljanoj repici

Uljana repica
25.08.2020

Cjelovito rješenje za širok spektar korova u uljanoj repici. 
BRASAN 540 EC je rezidualni herbicid namijenjen suzbijanju jednogodišnjih uskolisnih i jednogodišnjih širokolisnih korova u ozimoj uljanoj repici. Primijenjuje se nakon sjetve, a prije nicanja (pre-em) u količini 2,0 l/ha.

Brasan 540 EC je kombinacija dvije herbicidne djelatne tvari koje se odlično dopunjuju u svom djelovanju:

dimetaklor 500 g/l : učinkovit na mnoge uskolisne i neke širokolisne korovne vrste. Biljka ga usvaja putem korijena i stabljike u nicanju.
Nakon primjene zadržava se u površinskom sloju tla te zbog načina usvajanja i rezidualnog (produženog) djelovanja sprječava i naknadni ponik korova.

klomazon 40 g/l – biljka ga usvaja stabljikom ali i korijenom, a simptomi djelovanja su vidljivi već desetak dana nakon primjene.Brasan 540 EC odlično djeluje na rusomaču, slakoperku, koštan, ljuljeve, kamilicu, mrtvu koprivu, mišjakinju, jarmen, čestoslavicu i mnoge druge korove.

Sl.: djelovanje Brasana, Kutjevo, 26.6.2017.

Upotrebljavajte sredstva za zaštitu bilja sigurno. Prije uporabe uvijek pročitajte etiketu i informacije o sredstvu. Informacije sadržane u ovoj publikaciji su informativnog karaktera i ne nadomještavaju etiketu i uputu za primjenu. U slučaju da više ne želite primati Agroalarm poruke za odjavu pošaljite AGROALARM STOP na broj 866028 u bilo kojem trenutku.