You are here

U tri koraka do OptiTech bona

OptiTech Klub
08.10.2020

Što trebate napraviti kako bi ostvarili BON?

Skupite kopije računa za kupljena Syngentina sredstva za zaštitu bilja (SZB) i Syngentino sjeme kukuruza za proizvodnu sezonu 2020. u razdoblju od 1.1. - 15.11.2020. te prošle sezone (jesenska sjetva) u razdoblju od 15.11. - 31.12.2019.

Račune pošaljite najkasnije do 15.11.2020. na adresu:

Syngenta Agro d.o.o.
Samoborska 147
10090 Zagreb
sa naznakom "za OptiTech klub".

Prihvaćaju se samo računi poslani na vrijeme na kojima su jasno naznačeni ime, adresa i OIB člana OptiTech Kluba.

Kako Syngenta obračunava popuste za OptiTech BON?

Na osnovi Vaših dostavljenih kopija računa, a prema rabatnoj skali* Syngenta izračunava i izdaje BON na kojem je upisana ostvarena vrijednost popusta. Ukupna vrijednost godišnje potrošnje izračunava se prema cijenama iz Syngentinog važećeg veleprodajnog cjenika za 2020. godinu.

* rabatna skala

Kako i gdje mogu realizirati BON?

Nakon obračuna popusta Syngenta najkasnije do 31.1.2021. poštom šalje BON na Vašu adresu. Iznos BON-a može se zamijeniti za sve Syngentine proizvode kod Syngetinih OptiTech Partnera - distributera navedenih na poleđini BON-a.
Proizvodi za koje se bonovi mogu zamijeniti navedeni su u Syngentinom veleprodajnom cjeniku iz 2020. godine. Važeći su isključivo originalni bonovi, s originalnim pečatom i potpisom.
Vrijednost iznosa na BON-u možete zamijeniti za Syngentine proizvode najkasnije do 31.3.2021.

Pravila za ostvarivanje Syngentinih OptiTech popusta

  • Na osnovi iznosa ukupne potrošnje Syngentinih proizvoda - sredstava za zaštitu bilja i Syngentinog sjemena kukuruza Syngenta izdaje BON s naznačenom vrijednosti (u kunama) koji se može zamijeniti za sve Syngentine proizvode kod Syngetinih OptiTech Partnera - distributera.
  • Syngenta BON šalje poštom na adresu nositelja tj. člana OptiTech Kluba koji je poslao račune.
  • Iznos koji se nalazi na BON-u izračunava se na osnovi rabatne skale iz letka.
  • Ukupna vrijednost godišnje potrošnje izračunava se prema cijenama iz Syngentinog važećeg veleprodajnog cjenika za 2020. koji je objavljen na Syngentinoj mrežnoj stranici.
  • Važeći su isključivo originalni bonovi, s originalnim pečatom i potpisom.
  • Sezonski rabat se odobrava isključivo na proizvode tvrtke Syngenta Agro d.o.o. bez obzira na prodajno mjesto na kojem su kupljeni (sve maloprodaje i veleprodaje na području RH).
  • Proizvodi za koje se bonovi mogu zamijeniti navedeni su u Syngentinom veleprodajnom cjeniku iz 2020. godine.
  • Račune za kupnju u periodu od 15.11. do 31.12.2020. (nakon isteka roka za slanje), možete priložiti naredne 2021. godine.