You are here

U novu proizvodnu godinu zajedno sa Syngentom

Događanja
20.12.2017

Poštovani proizvođači i partneri,

Na samom izmaku 2017. proizvodne godine koja je bila puna izazova i za nas i za Vas zahvaljujemo se za poslovnu suradnju.

Tijekom 2017. puno smo se družili (Savjetovanje agronoma Tuhelj, Centralni dan polja Klisa), organizirali za Vas mnoge (za)radionice i dane polja te Vam pokušali što više olakšati proizvodnju s kompletnim rješenjima za zaštitu Vaših usjeva i nasada uz savjet naših vrhunskih terenskih stručnjaka.

Opti Tech klub je i dalje Vaš klub za razmjenu znanja i dobro poznavanje tehnologije proizvodnje, poznavanje i razumijevanje korova, bolesti i štetnika kao i sredstava za zaštitu bilja, što ste i prepoznali jer se Opti Tech klub tijekom 2017. značajno proširio.

Zajedno s Vama ostvarili smo odlične rezultate.

Syngentin tim stručnjaka za sezonu 2018. odabrao je vrhunske hibride i originalna sredstva za zaštitu bilja kao odgovor na sve kompleksnije izazove u poljoprivrednoj proizvodnji koji nas čekaju na zajedničkom putu do postizanja još boljih rezultata.

Uz želju da rastemo i razvijamo se i dalje zajedno, želimo Vam sretne blagdane, puno uspjeha u proizvodnji 2018., vagone sreće i hektare ostvarenih snova.